Seemly is hét nieuwe merk voor ronde kunst aan jouw muur. Thuis, op kantoor, of op elke andere plek waar je wel wat inspiratie kan gebruiken.

Wij staan voor 100% tevredenheidsgarantie – 60 dagen recht op retour – Hoogste kwaliteit materialen – Persoonlijke service

Kunstenaars van over de hele wereld maken dagelijks de meest indrukwekkende kunstwerken. De passie en het talent stralen er vanaf! Maar welk kunstwerk past nou het beste bij jouw interieur? Seemly helpt je om wanddecoratie te vinden die écht bij je past. Van populaire klassieke designs tot moderne unieke werken. Daar raak je nooit op uitgekeken.

Wanneer je in onze galerie duikt, zul je al snel geïnspireerd raken door de mooiste kunstwerken. Als je de mogelijkheden op het gebied van vorm en materiaalgebruik daarbij optelt, ontdek je dat er bij Seemly genoeg te kiezen valt!

Bekijk ook eens de blogs die HomeblendBij Heleen en Mamsatwork over ons hebben geschreven!

Seemly
Nieuwsgierig geworden? – Bekijk alle muurcirkels!

Ons verhaal

Seemly gaat voor unieke wanddecoratie. Niet in de meest standaard vorm, maar verfrissend, vernieuwend, met unieke designs in unieke composities. Ons doel is om te zorgen voor een wanddecoratie die vóór jou is en ván jou is.

In onze collectie wanddecoratie vind je afbeeldingen, foto’s en onze eigen smaakvolle ontwerpen, aangevuld met tijdloze klassiekers van bekende kunstenaars. Uiteraard blijven we voortdurend op zoek naar unieke designs. Dat doen we niet alleen, maar in samenwerking met fotografen en kunstenaars over de hele wereld.

 

Unieke muurcirkels van uitstekende kwaliteit

Natuurlijk verliezen we bij het samenstellen van ons aanbod de de kwaliteit niet uit het oog. Betaalbare kunst van hoogwaardige kwaliteit, dat is waar we voor staan! Door ronde vormen te gebruiken als drager voor werken die ooit rechthoekig waren, voegen we een nieuwe dimensie toe aan het design. Waar nodig doen we kleine aanpassingen om de designs op ronde vormen echt tot leven te laten komen. Voor het beste resultaat gebruiken we eersteklas dibond, waarmee we een topproduct neerzetten.

Heb je een keuze kunnen maken? Dan zorgen wij ervoor dat jouw product zo snel mogelijk verzonden wordt. Helemaal gratis! Alle Seemly wanddecoratie wordt in Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen we altijd snel leveren. Voor 16:00 besteld, morgen in huis. En heb je vragen? Dan staan we graag voor je klaar. Samen zetten we kunst opnieuw in the picture!