Wil je iets ánders dan anderen?
Kies een Seemly.

 

Seemly is hét nieuwe merk voor betaalbare ronde kunst aan jouw muur. Welk design je ook kiest: met een Seemly muurcirkel heb je altijd een pronkstuk te pakken.

Seemly is een trendsetter. Net als jij. Kies ook voor ronde wanddecoratie in plaats van een standaard rechthoekig ontwerp. Laat je verrassen door onze muurcirkels met fraaie composities van foto’s, schilderijen, illustraties en patronen.

Door de ronde vorm te gebruiken als drager voor werken die ooit rechthoekig waren, voegen we een nieuwe dimensie toe aan het design. En doordat we premium dibond gebruiken als materiaal komen de kleuren nog beter tot hun recht.

Bekijk voor inspiratie de blogs die HomeblendBij Heleen en Mamsatwork over onze muurcirkels hebben geschreven!

Onze missie?
Zoveel mogelijk exclusieve designs aanbieden.

 Seemly werkt samen met geweldige fotografen en kunstenaars over de hele wereld. Hun werk is alleen bij ons verkrijgbaar. Zo weet jij zeker dat je een uniek werk aan de muur hebt hangen.

Seemly
> Bekijk alle muurcirkels!

Speciaal voor jou gemaakt

Bestel je een muurcirkel? Dan gaan we direct voor jou aan de slag. We pakken de dibond muurcirkel en printen daarop jouw gekozen design. Met zorg en aandacht verpakken we je nieuwe wanddecoratie en verzenden het dezelfde dag. Bestel je voor 21:00 uur? Dan heb je morgen jouw kunstwerk in huis.

Onze belofte: 100% tevredenheidsgarantie

Betaalbare kunst van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service. Daar staat Seemly voor. Dit merk jij ervan:

✓ Topkwaliteit materiaal en print
✓ Gemakkelijk op te hangen
✓ Gratis bezorging
✓ Kosteloos retourneren binnen 60 dagen
✓ Voor 21:00 uur besteld = morgen thuisbezorgd