Gratis verzending én retourneren!
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Gratis retourneren binnen 60 dagen
Achteraf betalen met Klarna
Beoordeeld met een 9.5! (170+ reviews)
Dé trendsetter
Welkom

Tweedekans: goedkope muurcirkels

Profiteer van 20% korting op onze collectie ‘Tweedekans’; goedkope muurcirkels, als nieuw, maar met een leuke korting.

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag al aan je muur

Goedkope muurcirkels

Tweedekans: goedkope muurcirkels (20% korting)

9 muurcirkels in deze categorie
Tweedekans: goedkope muurcirkels (20% korting)

We zijn allemaal gek op een koopje toch? In deze categorie vind je goedkope muurcirkels. Stuk voor stuk voorzien van maar liefst 20% korting.

Hoe dat kan? Alle muurcirkels die bij ons retour gekomen zijn bieden wij goedkoop aan om ze een tweedekans te geven. Vaak is de verpakking geopend, soms is het ophangsetje al voorgemonteerd. Ze zien eruit als nieuw en zijn zorgvuldig door ons gecontroleerd. Wij garanderen dan ook dat deze goedkopere muurcirkels gewoon als nieuw zijn. Maar je profiteert wel van 20% korting.

Profiteer van goedkopere muurdecoratie

Muurcirkels in de aanbieding

Onze ‘Tweedekans’ collectie biedt je de mogelijkheid om goedkoper een muurcirkel te kopen. De gehele collectie bestaat uit muurcirkels die retour gestuurd zijn of bijvoorbeeld voor promotionele doeleinden door onszelf gebruikt zijn.

Goedkoop, maar als nieuw

Bij Seemly staan we voor kwaliteit. Dat uit zich in de kwaliteit van het materiaal van onze muurcirkels, de prints en ook de ophangsets. Dat is bij deze ‘Tweedekans’ collectie niet anders. Je bent weliswaar in staat om goedkoper een muurcirkel te scoren, maar de kwaliteit blijft hetzelfde. We garanderen je dat ook deze goedkopere wandcirkels vrij zijn van schade en door ons allemaal zorgvuldig gecontroleerd. In sommige gevallen is de ophangset al voorgemonteerd of de doos niet meer compleet nieuw.

Klinkt leuk, een goedkope muurcirkel, maar hoe is de kwaliteit?

In dit geval is de kwaliteit van de goedkope muurcirkel exact gelijk aan elke andere muurcirkel die wij verkopen. Wij staan voor een premium kwaliteit en hanteren dat ook bij deze Tweedekansjes. Sterker nog, het is exact hetzelfde product. Het enige verschil is de verpakking of een voorgemonteerde ophangset. Dat laatste maakt het ophangen van de muurcirkel nog gemakkelijker zelfs. En de verpakking, die gooi je na het monteren van je wandcirkel toch weg.

Een Tweedekans muurcirkel is goedkoop, maar ook duurzaam

Wij vinden het zonde dat muurcirkels die retour komen eventueel worden weggegooid of in ons magazijn blijven liggen. Om die reden maken wij de verpakking open, controleren wij de muurcirkel, voegen we waar nodig een nieuw ophangsetje toe en verpakken we de muurcirkel opnieuw in de originele verpakkig. We hergebruiken hiermee alles. Dat maakt onze Tweedekansjes niet alleen een goedkoper alternatief muurcirkel, maar we handelen er ook zo duurzaam mogelijk mee.

Waar wacht je nog op? Profiteer van deze muurcirkel aanbiedingen

Bij elke Tweedekans muurcirkel profiteer je van 20% korting. Je kunt dit dan ook zien als onze aanbiedingen. Maar let wel, want op = op. Deze goedkope muurcirkels zijn volledig afhankelijk van de retouren en de inzet van eventuele promotionele acties van onszelf. Twijfel dus niet te lang, want de aanbieding kan maar zo aan je neus voorbij gaan. En dat is zonde, want goedkoop een eyecatcher als wanddecoratie ophangen voelt natuurlijk wel heel erg goed.

Reviews over Seemly

Klanten beoordelen
ons met een 9.6 via WebWinkelKeur

Beoordelingen 9.6

De voordelen van Seemly

  • 60 dagen! bedenktijd
  • Inclusief gratis ophangset
  • Hoogste kwaliteit
  • Makkelijk achteraf betalen.

Shop met zekerheid.

Webwinkel Keurmerk
Ga naar de bovenkant
X
X

€ 5 extra korting op je eerste bestelling?