Bij Seemly kun je eenvoudig bestellen met achteraf betaling van Klarna. Dit gaat 9 van de 10 keer gelukkig goed. Helaas wil het soms weleens voorkomen dat om de één of andere manier de betaling niet wordt geaccepteerd tijdens het plaatsen van je bestelling. Hieronder een aantal mogelijke oorzaken en handige tips.

Lukt het niet om de bestelling te plaatsen met Klarna?

Helaas wil het soms weleens voorkomen dat de betaling via Klarna niet lukt. Krijg je een foutmelding? Of wordt de achteraf betaling niet afgerond? Klarna kijkt real time of een order wel óf niet plaats kan vinden. Als een achterafbetaling niet door Klarna geaccepteerd wordt dan kan dat wellicht komen door een van de volgende oorzaken:

TIP: Controleer je adresgegevens

Klarna heeft de juiste gegevens van jou nodig. Maak je een typefout in je naam, adres, huisnummer, postcode of woonplaats dan kan het zijn dat de order niet geaccepteerd wordt. Controleer eerst je persoonlijke gegevens.Controleer vooral deze gegevens:

• Naam
• Adres + huisnummer
• Postcode
• Woonplaats
• Geboortedatum
• Geldig e-mailadres

Is het bedrag te hoog voor Klarna?

Als het om een hoog bedrag gaat dan wordt niet altijd goedgekeurd door Klarna. Je bestelgeschiedenis via achteraf betalen en het bedrag van de bestelling kunnen uitmaken of je wel of niet achteraf kunt betalen. Klarna verleent je een krediet en dat moet wel goedgekeurd worden. Helaas hebben wij hier hier geen invloed op. We raden je aan om contact te zoeken met Klarna.

Gebruik je voor het eerst achteraf betalen via Klarna?

Klarna raadt aan om, als je voor het eerst bestelt met achteraf betalen, te kiezen voor een laag bedrag. Naarmate je vaker met Klarna besteld groeit je bestelgeschiedenis en dit kan ervoor zorgen je krediet uiteindelijk omhoog gaat. Leuk en aardig natuurlijk, maar daar heb je niet zoveel aan wanneer je nét een mooie grote muurcirkel van Seemly wilt kopen maar het bedrag hoger is dat Klarna toestaat. We raden je wederom aan om contact te zoeken met Klarna. Je kunt ook kiezen voor één van de andere betaalmethodes die wij je bieden.

Bestelling afgewezen door Klarna?

Dat is erg vervelend. En hoe kan dat nou? De reden? Lastig te zeggen. Seemly weet het in elk geval niet. Wij mogen dit ook niet weten want dat is privacy. Jouw privacy, en die is erg belangrijk! Ons advies is om ook hierover contact te zoeken met Klarna. Ze hebben een helpdesk, deze kun je hier bereiken: 020 – 80 82 852. Ze helpen je snel!

Wil je je muurcirkel graag snel hebben? Bestel dan eenvoudig met een andere betaalmethode.